Welkom! Plus maak kans op een give-away
Categorieën

Welkom! Plus maak kans op een give-away

Na heel veel ideeën, weinig tijd, gepuzzel met blog configuratie, tussendoor blogs schrijven, nog eens kritisch kijken naar de blog….durf ik eindelijk iedereen welkom te heten op onze blog!

Doel van deze blog is inspiratie en kennis over kralen te delen. Omdat je een winkel ook pas opent als je al artikelen hebt, of een housewarming-party pas geeft als je huis is ingericht met leuke meubels, wilde ik deze blog pas aan iedereen melden als de eerste blogposts geplaatst zijn. Wegens tijdgebrek heeft dat langer geduurd dan ik had gewild….maar ik ga zeker mijn best doen vanaf nu iedere week wat te posten op onze blog!

Om deze nieuwe blog extra feestelijk te openen hebben we meteen een give-away. Wat de give-away precies gaat zijn weten we nog niet, maar ik kan wel alvast verklappen dat we veel gratis verrassingen hebben liggen en dat we een envelop met leuke verrassingen willen vullen. Nieuwsgierig wat de gratis verrassingen zijn? Onder het mom van ‘iedere kraal verdient een klant’ maken we van restanten ‘gratis verrassingen’ die we standaard meesturen bij bestellingen vanaf 30 euro. Onze give-away wordt een envelop gevuld met leuke gratis verrassingen!

Hoe maak je kans op een give-away:

  • post hieronder wat je zo leuk vindt aan jouw kralen hobby’s.
  • vermeld ook eventueel wat voor artikelen je het leukst vindt, zodat we daar rekening mee kunnen houden tijdens het samenstellen van de give-away
  • like onze facebookpagina als je een facebook account hebt

20 februari zullen we uit alle reacties 2 winnaars trekken. Toi toi toi!

51 reacties

  1. Gefeliciteerd Sandra met je blog!! Ziet er leuk en goed uit!!
    Natuurlijk wil ik kans maken op die give-away, want kralen kun je nooit genoeg hebben 😉
    Wat ik zo leuk vind aan mijn kralenhobby is dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Ik heb veel hobby’s geprobeerd en hoe leuk ik alles ook vond, ik kon nergens volledig mijn ei in kwijt! Bij de kraaltjes ligt dat anders! Ik ben inmiddels al 7,5 jaar bijna dagelijks bezig en ik blijf mezelf versteld doen staan! Ik vind het heerlijk om mezelf lekker uit te dagen door nieuwe dingen te proberen of iets anders te maken dan anders! Ik ben voorlopig nog niet uitgekraald.
    Voor de give-away gaat mijn voorkeur uit naar de kleine kraaltjes en eventueel cabochons.

    Veel succes en plezier met je blog!

    Groetjes Esther

      1. Oh leuk ja!! Grappig! Herken me er idd in! Overigens ben ik me nu ook aan het verdiepen in haken 😉 Kralen vind ik ’s avonds op de bank niet fijn en ik vind het wel leuk om dan voor de tv wat te doen!

  2. Wat leuk! heel fijn voor de inspiratie 🙂 Het leukste aan mijn kralenhobby is de ontspanning die het met zich meebrengt. En: puzzelen met materialen, kleuren, ideeën en nergens uitkomen en opnieuw beginnen óf tot een mooie creatie komen. Ik ben gek op alle kralen van miyuki maar heb in het verleden ook veel met jasseron ketting gemaakt.
    Sandra, gefeliciteerd met je blog!

  3. Kralen zijn een grote liefhebberij voor mij. Ik heb altijd een vol hoofd, van school, werk, en af en toe ook nog een heel orkest erbij.. Het werken met kralen geeft mij rust en ontspanning. Heerlijk even alleen maar bezig met de kraaltjes. Ben al vanaf kleins af aan gek op handwerken maar de kralen zijn altijd blijven hangen en hebben zich ontwikkeld van puzzelen met strijkkralen tot het fijnere rijgwerk met Miyuki en swarovski kristallen. Dat zijn dus ook de kralen waar ik het meeste mee werk: rocailles.

    Jullie facebookpagina like ik al een tijdje en ik ben ook een tijd vaste klant bij jullie. Altijd goede service, snel de spulletjes in huis en een mooi, ruim assortiment. Ik kan bij jullie vaak helemaal in een keer slagen voor alles wat ik wil hebben, heerlijk.

    Ik vind het ook zo leuk dat je tegenwoordig bij de verzendbevestiging ziet wie je bestelling heeft ingepakt, dat maakt het zoveel persoonlijker.

    Ik zou zeggen, keep up the good work!

    Lieve groeten van een zeer tevreden klant

    1. 🙂 ik herkende je naam al, je bent dus zeker al vaste klant. Leuk te weten dat je de foto’s van de inpakkers leuk vind. En heel herkenbaar, a bead a day keeps the stress away.

  4. Leuk sandra een blog over kralen en alles rondom creadream
    Tja wat betekenen kralen voor mij al vanaf mijn tienerjaren ben ik bezig met rocailles . Eerst kettingen haken die waren toen in de jaren 80 erg in . Een gehaakte ketting met dan grote kralen als blikvanger in het middenstuk .
    Toen de kids jonger waren een tijd niet gekraald maar op een bepaald moment weer gegrepen door het virus . Eerst gemengd dus grote glaskralen en rocailles .

    Maar nu alleen nog maar rocailles . Vind het fijn om langer aan 1 project te werken soms via een patroon en soms ontstaat er kralende weg een creatie .
    Het is voor mij echt de ultieme manier om na een drukke dienst in de zorg mijn hoofd leeg te maken en energie op te doen voor de volgende dag.
    De dames op het werk profiteren er ook van want menige dame loopt mijn een creatie van mij rond . Die worden via de kapsalon voor kostprijs verkocht . En ook regelmatig geschonken voor bingo’s enzo .
    Ben bang dat de kralenverslaving blijvend is en niet meer zal verdwijnen .

    1. Leuk om te weten dat velen rondlopen met je sieraden! Op zich juist fijn dat kralenverslaving blijvend is, extra argument om nog meer kralen te mogen kopen. 😉

  5. Kralen is voor mij pure ontspanning. De techtnieken die ik vooral gebruik zijn bead embroidery. In deze techniek kan ik vooral al mijn creativiteit in kwijt, Ideeën teveel. Het is alleen al een verslaving om een vooraad kralen te hebben en zo je eigen mini winkel te hebben. Maar van kralen kan ik nooit genoeg hebben, er is altijd wel een smoes om een nieuwe bestelling te doen! De voorraad Miyuki roccailes en delica’s bij creadream is zo groot dat voor iedere kleur combinatie wel wat te vinden is.

    Gefeliciteerd Sandra met je nieuwe blog! En leuk om deze give-away te organiseren, want kralen heb je nooit genoeg!

    Op naar nog meer inspiratie,

    Groetjes,
    Kim Jansen

  6. Dit is pas leuk. Ik ben altijd op zoek naar inspiratie om mooie kralen sieraden te maken. Ik werk voornamelijk met myuki kralen in verschillende maten. Zowel delica’s als rocailles. Het maken van deze sieraden geeft mij zoveel ontspanning. Lekker het hoofd leeg maken. Ik zal de blog regelmatig gaan bezoeken voor de nodige inspiratie.

  7. Hallo Sandra

    Leuk zo’n give away!
    Ben niet meer zo heel actief op het forum, maar lees om de zoveel tijd nog even mee.
    Wat ik zo leuk vind aan kralen is dat er zoveel verschillende technieken zijn en dat ik zelfs na 15 jaar nog niet uitgeleerd ben.

    Het liefste werk ik met artistic wire, maar kan me ook heerlijk verliezen in miyuki delica’s en rocailles.

    Heel leuk dat je nu ook een blog erbij hebt genomen. Ik zal zeker vaker langskomen om het te lezen.

  8. Ik vind sieraden maken ontzettend leuk, vooral het bedenken van nieuwe creaties en kleurencombinaties. Het is heerlijk ontspannen en ik zou het de hele dag wel kunnen doen. Het is begonnen na een sieradenworkshop via mijn werk ongeveer 10 jaar geleden en inmiddels een uit de hand gelopen hobby, mijn huis staat vol kralen. Ik verkoop mijn sieraden regelmatig op een marktkraampje en geef af en toe workshops. Mensen komen ook vaak bij mij om een ketting te laten maken of met een kapotte ketting te repareren. Ik vind het heel als ik vriendinnen en kennissen zie lopen met mijn sieraden. Ook maak ik wel eens sieraden bij de bejaarden op de soos en als vrijwilliger op een zorgboerderij. Helaas heb ik te weinig tijd, het liefst zou ik van mijn hobby mijn werk maken.
    Ik werk het liefst met glaskralen, parelkralen en hangers, maar vind eigenlijk alles leuk.
    Ik ben erg tevreden over Creadream, overzichtelijke site , veel keuze en goede en snelle service. Leuke blog, veel succes.

  9. Dag Sandra,

    Net als vele mede kralers vind ik ook rust in het kralen. Super fijn te horen dat ik dat niet alleen heb. Na voor mijn werk voor de collega’s allerlei kettingen gemaakt te hebben zoek ik het nu in weven. En dan liefst met de miyuki rocailles in allerlei soorten en maten. De kinderen en ik gebruiken daarbij ook deze kraaltjes om kralendieren te maken. Zijn gewoon echt het mooist.
    Aangezien jullie niet allen grote kralen maar ook de rocailles verkopen vind ik alles wat ik nodig heb op 1 adres. Super fijn.

    Het mooie aan een blog is dat je jou ideeen kan delen met de wereld. Hartsikke fijn. Want zeg nou eerlijk wat is er mooiere dan dat.
    Succes met je blog

    Karin

  10. Geweldig zo’n blog Sandra! Er openen hele nieuwe werelden zo! Natuurlijk doe ik graag mee met de give-away. Het geweldige van kralen is het omzetten van gedachtes (positieve of negatieve) in een geweldige creatie. Als ik een slechte dag heb en even niet lekker in mijn vel zit ga ik al snel aan mijn kralenweefraam zitten. Je vergeet even de wereld en de problemen en maakt zoiets moois dat je de dag positief afsluit. Heerlijk vind ik dat! Ik werk met de miyuki delica 11/0 en laten we eerlijk zijn van al die kleurtjes alleen al ga je glimlachen! Heel veel succes met de blog ik ga het zeker volgen!

    Liefs Jamie

  11. Wat leuk een blog nu van Creadream, Sandra.
    Ik heb heel lang het forum actief gevolgd op Kralen.com, waar ik veel inspiratie gehaald heb voor sieraden te maken.
    Ik moet bekennen dat ik de “hebberigheid” herken, van het kopen van kralen, wol en kralenboeken.
    Op het moment ligt mijn focus iets meer bij het haken, maar wat ik heerlijk vind, is gewoon maar kijken naar de kralen al. Wat erg he. In de loop van de jaren heb ik een aardige collectie kralen opgebouwd, zou bijna een miniwinkeltje kunnen beginnen. En ondertussen zoveel vooral kettingen gemaakt, dat als ik nieuwe kleding heb, er meestal in de juiste kleur al wel een ketting voor heb liggen. En anders ga ik er weer lekker voor zitten 🙂 Dochterlief zei laatst, goh mam, zou je niet wat kralen gaan verkopen. En dat vind ik dan moeilijk, want ik vind ze mooi en ben er blij mee.
    Mijn voorkeur van de kralen gaat uit naar zoveel mogelijk kleuren in 1 sieraad. Zag laatst bij een modezaak dat dat in het voorjaar ook weer de mode wordt. Heerlijk….
    Hoop nog veel kralenblogs te lezen bij je.
    Groetjes Ellen

  12. Beste Sandra gefeliciteerd met je nieuwe blog.Ik heb mij pas aangemeld voor jullie nieuwsbrief en zag jullie leuke actie van de give away.Ik ben pas begonnen met 3d beading en maak hier sieraden en nu 3d vlinders mee.Ik ben al mijn hele leven met creatief zijn bezig.Ik vind het heerlijk om met je handen en hoofd bezig te zijn en iets bijzonders en unieks te maken.sinds ik met de rocailles en bicones ben gestart met 3d beading heb ik gemerkt vooral met vlindes ze met gelijke rocailles te maken.Ik wil nog heel veel soorten gaan maken en plezier aan beleven wil daarom graag de give-away winnen mijn voorkeur gaat uit naar miyuki rocailles in alle maten maar speciaal de mini rocailles maat 15.Succes met je blog.groetjes Vera

  13. Nu al een leuke blog, ziet er prachtig uit!
    Kralen zijn voor mij, net als voor velen anderen hier, echt dé manier om te ontspannen. Een bekend patroontje, of lekker even wat rommelen met wat losse nieuwe ideetjes en nieuwe technieken, het is allemaal even leuk. En zo onverwachts achter hele mooie kleurcombinaties komen en de meest prachtige, zelfgemaakte creaties maken geeft zoveel voldoening. Het liefst werk ik met superduo’s en allerlei miyuki kraaltjes, fascinerend hoe de verschillende maten en vormen kraaltjes altijd perfect op elkaar aan lijken te sluiten of in elkaar lijken te vallen tot een soort “mini puzzeltje”, helemaal compleet.
    Veel succes nog met je blog, ik blijf zeker volgen!

  14. leuke blog , ja nooit gdacht dat sieraden maken zo verslavend zou zijn , op miin 13de al geleerd om kraaltjes te rijgen door mijn buuf die destijds een hobbywinkeltje aan huis had ,
    jaren later weer begonnen met de grote kralen en laatste 4 a 5 jaar alleen nog aan t werk met miyuki , toho en dan vooral in beadembroidery
    word ik als stuiterballetje erg rustig van , ga als t lukt nog jaren door
    een giveaway is altijd leuk 🙂

  15. Geweldig Sandra dat de Kralen bijeenkomsten die je organiseerde zo mooi is uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar met plezier gewerkt wordt [ dat proef ik uit de verhalen, erg leuk 🙂 ]

    Kralen zijn geweldig in alle soorten en maten. De creativiteit, de rust die je in de projecten vind. Het delen van ideeën / patronen met andere kralenliefhebbers en de verbondenheid die je voelt met iedereen die kraalt op deze aarde maakt voor mij iedere kraal een bijzonderheid. Kettelen, haken, weven en patronen rijgen [wat ik op dit moment regelmatig met Miyuki kraaltjes doe] maakt me blij.

    1. Wat leuk dat je dat nog herinnert want dat was echt alweer lang geleden! Misschien was de laatste zelfs al 10 jaar geleden….was je toen ook actief op onze forum? Heel leuk te weten dat je het nog herinnert 🙂

  16. Kralen daar staat mijn kamer vol van maar je hebt nooit genoeg kralen voor al die leuke sieraden zelf te maken i love it lekker ontspannen friemelen en dan heb je weer je eigen ontworpen ketting of armband of noem het maar op.

  17. Hoi hoi,

    Wat leuk een blog.
    Wat ik zo leuk vind aan kralen is dat je er zoveel mee kan.
    Bijvoorbeeld “mozaiëken” gebruik ik ook wel eens kralen!
    Ik vind werken met aluminium wire erg leuk! Glaskralen vind ik heel mooi. Maar ook hout 🙂 Er zijn zoveel leuke dingen.
    Veel succes met je blog!
    groetjes Petra

  18. Super leuk dat je nu ook een blog hebt!
    Wat ik het leukste vindt aan de kralenhobby?
    Tja wat niet! Het is met name het hebben van de mooie kralen… Kan uren bezig zijn met mijn bakken opnieuw inrichten. En het weggeven als een persoonlijk cadeau ook 🙂

  19. Leuk een blog, en dat ga ik zeker volgen.

    Ik ben nog niet zo gek lang bezig met sieraden maken, wat mij direct op viel was dat ik er heel rustig van word. Zoals mijn vriend zegt: ‘hoe kan je nou rustig worden van al dat gepriegel met die kleine kralen en dan vooral de Miyuki Delica’s. Ik heb normaal 0,0 geduld, haha!!

    Als mijn vriend weer naar zijn werk gaat dan is hij 2 weken van huis. Wat ik altijd erg moeilijk vond, nu nog steeds wel hoor, haha!! Maar met kralen om mij heen doet mij dat een beetje vergeten.. De eerste dag als hij weg gaat komen alle kralen te voorschijn, wat normaal in m’n kamertje ligt boven, tover ik dan allemaal naar de eettafel, om zo heerlijk beneden te knutselen zonder dat ik iemand helemaal gek maak.

    En, stiekem vinden mijn katten het ook leuk, als ik per ongeluk een kraal laat vallen, weten zij hem altijd als eerste weer te vinden.

    Maar wat ik toch het alles leukst vind…. is dat ik mensen gelukkig kan maken met mijn gemaakte sieraden! 😀

  20. Leuk een blog!
    Het leukste aan mijn kralen hobby vind ik dat mijn kinderen tegenwoordig meedoen en dan armbandjes maken voor vriendinnetjes en juffen.
    Lekker gezellig met z’ n allen aan tafel…

  21. Ik ben verzot op bedeltjes. Maak veel armbandjes van allerlei materiaal met bedels eraan natuurlijk. En heel veel kralen natuurlijk
    Ook allerlei sleutelhangers met bedels, lintjes en kwastjes, heerlijk om te knuselen

    Mijn man is blij dat zoonlief op zichzelf gaat. Nu staan er vier grote krattem in de kamer, dan kan ik eindelijk een eigen kralenkamet maken. Heerlijk!

    Groetjes van Ada

  22. Leuk blog! Ik bestel regelmatig miyuki delica’s en rocailles bij creadream, altijd lekker snel in huis en keurig verpakt. Ik heb periodes met sieraden maken, het ene moment rijg ik patronen en het andere moment maak ik beadembroidery werkstukken ermee. Momenteel ben ik bezig met een stuk beadembrodery, als het af is wordt dit een gedeelte van een leren tas. Dit idee zit in mijn hoofd maar nog geen idee wat het eindresultaat zal zijn. Ik zeg altijd: go with the flow ? Dan komt het vanzelf goed.
    Succes met je webwinkel en je nwe blog.

  23. Leuk! Ik heb nog niet eerder een kralen-blog gelezen, dus dit vind ik wel erg leuk!
    Ik ben gestart met het weven van armbandjes omdat ik die van Yolanthe Cabau altijd zo mooi vond. Maar ik dacht: ‘dat kan ik zelf ook!’.
    Nu heb ik inmiddels een Etsy shop en verkoop ik al mijn armbandjes, gemaakt van o.a. jullie Miyuki kralen.
    Het is een super relaxte bezigheid, maar af en toe zit ik er zo lang aan dat mijn schouders en nek er zeer van doen!
    Nu de lente/zomer er weer aan komt heb ik weer een hoop vrolijke kleurtjes Delica’s nodig, dus zo’n cadeautje komt goed uit!
    Succes met je blogspot! Hoop er veel inspiratie uit te kunnen halen.

  24. Hoi Sandra,
    Super gave website! Ik ga het zo op mijn gemak eens bekijken allemaal. Het mooiste aan deze hobby vind ik de ontspanning die het met zich meebrengt, de eindeloze ontwerpjes die er gemaakt kunnen worden en het plezier van het cadeau geven. Maar boven alles dit delen met, en leren aan de kinderen in Zuid-Afrika. Hoe trots ze waren op hun eigen gemaakte armband op jouw kralen weeframen.. onbetaalbaar! Nogmaals heel erg bedankt daarvoor Sandra. Binnenkort mag ik weer aan de slag met ze gelukkig, wie weet doe ik op jouw website nog ideetjes op 😉

  25. Wat leuk! Een blog! Ik gok dat ik er dan nog een verslaving bij heb wat betreft kralen. Wat ik zo leuk vind aan kralen? Dat alles wat ik in mijn hoofd heel makkelijk omgezet kan worden in een verbluffend resultaat en vaak met gevolge blije gezichten van mensen die het sieraad dan vervolgens krijgen! Mijn moeder is hier een groot voorbeeld aan. Die vindt alles alles leuk, helemaal al het glimmerd. Sinds ik ben begonnen met kralen rijgen draagt ze elke dag wel iets wat ik heb gemaakt en daaaaar doe ik het voor!

  26. Kralen zijn mijn ultieme passie! Behalve dat je ze niet kunt eten, hebben ze alles waar ik van houd:

    Al die waanzinnige kleuren en schitteringen…ik krijg er nooit genoeg van en wil ze állemaal, haha. En wat je ermee kunt, hoe verliefd je kunt worden op kleurencombinaties die je bij elkaar hebt gezocht, de oneindige mogelijkheden in het creëren van patronen, combinaties en vormen…

    En niet in het minst: hoe geweldig je er vrouwen mee kunt versieren. 😉

  27. Heerlijk, nu kunnen we ook genieten van een kralen blog ?
    Ik ben op Facebook al een miyuki sieraden pagina begonnen om mijn verslaving met andere te delen.
    Ik geniet al vanaf mijn 7e van kralen en vooral weven, nu bijna 30 jaar later, auw, 2 prachtige dochters verder, is mijn oudste, net 9 jaar ook verslaafd aan de kralen en het weven. Samen uren op de creadream site smullen we van alle kralen en kleurtjes en bestellen dan samen weer, veel te veel, voor onze nieuwe ontwerpen. Zij miyuki rocailles en ik de delica’s. Nu is het wachten tot mijn jongste, nu 4, ook gezellig mee komt doen en onze orders nog groter worden ?

  28. Proficiat met je blog, ik ga hem zeker volgen.
    Ik ben een aantal jaren begonnen met de parels na een bezoek aan een hobby beurs. Sinds dan maak ik heel graag juwelen en verzamel ik parels.
    Momenteel ben ik vooral bezig met miyukis. Ik heb er juist een 70 tal besteld en ik wacht vol ongeduld op mijn pakje.
    Fijne dag

  29. Al van kleins af aan ben ik bezig met knutselen. Met kleurtjes en papiertjes wist ik nooit zo goed wat ik wilde. Mijn moeder nam bij de Action nog weleens pakketjes met kralen mee, daar was ik uren zoet mee. Toen er een kralenwinkel in ons dorp kwam, werd het nog leuker! Uren kon ik zoet zijn in die winkel met uitzoeken. Verheugde me erop om er thuis mee te knutselen.

    Ik ben er een tijdje mee gestopt door mijn studie, dat leek me verstandig. Uiteindelijk werkte dat niet goed. Ik heb mijn hobby opgepakt en vind het leuker dan ooit tevoren. Ik speur Pinterest af, CreaDream, Facebook (pagina van Jill Carnegie) en ‘kraal’ erop los! Heerlijk. Even niks aan mijn hoofd. Mijn studie verdwijnt naar de achtergrond en ik leef even in een wereld vol kleurtjes, creativiteit en ben even helemaal mezelf. Het liefst weef ik, zowel met Toho als met Delica’s.

    Sieraden maken is echt mijn grote passie en dat zal niet snel veranderen!

  30. Hartstikke leuk dat jullie een blog hebben.
    Mijn hobby is edelsteen kralen en bedels. Ben er helemaal weg van en heb dan ondertussen al een heel assortiment. Ben inmiddels ook helemaal verzot op miyuki kralen en het weven van armbanden.

  31. Gefeliciteerd!! 😀

    Wat ik het leukste aan mijn kralenhobby vind?! Nou eigenlijk zijn er een heleboel dingen leuk aan mijn kralenhobby! Ik vind het een heerlijk stukje ontspanning dat gepriegel. Waar vele van mijn vrienden gek zouden worden zie ik juist een uitdaging! Ik vind het super dat ik mijn volledige ‘ei’ in mijn hobby kwijt kan. Het is net zo’n grote sport om iets moeilijks te maken als iets makkelijks wat er toch goed uit ziet. Wat ik ook erg leuk vind aan deze hobby is de community eromheen! De beading community is een bruisende community vol inspiratie en kleur. Je raakt er nooit uitgekeken en altijd geïnspireerd.

    Ik werk het liefst met Miyuki, Swarovski, 4 en 6mm parels en superduos.

    Succes met je Blog! 🙂
    Zina (HoneyBeads1)

  32. Ik ben ooit jaren geleden begonnen met chainmaillen (met ringen werken).
    Na een poos werd ik via pinterest geinspireerd doorbeadcrochet. En sinds die tijd ben ik met talloze technieken bezig. Weven , peyote, capricho bracelets.
    En idd als je eenmaal begonnen ben lopen mijn ideeeen over.
    Veel succes met je blog

  33. Hoi Sandra,

    Leuk dat je nu een log hebt
    Wat ik leuk vind aan mijn kralen is dat ik leuke sieraden kado kan geven aan familie en vriendinnen en dat het zeer ontspannend is. Een groot deel van mijn kralen koop ik bij jullie. Ik kan ze bijna zelf halen zo dichtbij woon ik bij jullie. En ben zeer tevreden over jullie site.
    Als ik zou winnen dan laat ik me verassen door jullie. Ik heb geen voorkeur. 🙂

    Groetjes Bianca

  34. Ik vind m’n kralenhobby zó enorm leuk, dat ik zelfs een kladblok naast bed heb liggen voor als ik ineens een nieuw idee heb om uit te werken. Bijna dag en nacht bezig met kralen. En daarnaast; heerlijk ontspannend!!

  35. Wat een leuk blog!! zal hier zeker vaak langskomen 🙂

    wat ik erg leuk vind aan de kralen… na een aantal jaren sieraden te hebben gemaakt vind ik het nu geweldig om workshops te geven en zo anderen te laten genieten van het gevoel zelf een mooi sieraad te hebben gemaakt, of – mijn favoriete bezigheid – een paar simpele teenslippers om te toveren tot kleine kunstwerkjes. Jullie acryl kralen – zo mooi!! – zijn daar een heel belangrijk onderdeel van.

  36. Wat een leuke blog! Gefeliciteerd!
    Nog meer inspiratie!

    De verschillende kleuren, vormen en soorten kralen staan voor mij symbool voor alle goede kwaliteiten die wij als mens moeten ontwikkelen om een betere versie van onszelf te worden, alleen dan kunnen we stralen van binnenuit en kunnen we alle mooie kleuren van onze ziel delen. Dit is waarom ik ben begonnen met mijn kralenhobby. Zoveel rust en voldoening geeft het mij. Daarom kan ik nooit genoeg kralen hebben…

    Het meest werk ik met Miyuki, Swarovski en glaskralen, maar ben blij met alles :-).

    Keep it up ?

  37. Wat een leuk idee jullie blog. De ideale aanvulling op jullie webwinkel waar ik graag nieuwe parels koop. Bij mij begon het allemaal toen ik een jaar of 6 was met strijkparels. Nu 20 jaar en 7 gereedschapskasten vol parels ben ik nog steeds bijna elke dag bezig met creëren van juweeltjes. Ben zeer benieuwd om voor mij nieuwe technieken hier te zien verschijnen. Het liefst werk ik met rocailles, superduo’s en delica’s. Bij jullie al altijd mijn gading gevonden. Doe zo voort!

    Creatieve groetjes,
    Mano Lisa

  38. Wat leuk! Ga zo zeker even verder neuzen wat er zoal op de blog te vinden is!
    Ik heb een drukke baan en niet heel veel tijd om te “kralen”, zoals mn lief dat noemt. Maar ik probeer er toch regelmatig tijd voor te maken, want ontspan er zo lekker van! Sieraden van mensen om me heen, kleuren combi’s die ik zie en pinterest inspireren me! Eenmaal bezig ga ik het liefst uren door. Ik vind het leuk steeds weer nieuwe uitdagingen/technieken te zoeken. Sinds een tijdje heb ik een weefraampje en heb er mn eerste creatie op gemaakt; zo leuk!! Vooral zo’n patroon werkt mentaal rustgevend. (Stom hè?) misschien beetje zoals mandelas kleuren. Hier wil ik dus zeker meer mee doen! (Dus als de give away mijn kant op zou komen…?)
    Groetjes!!

  39. Ik wil je complimenteren met de leuke blog. Ik zal er zeker vaak gebruik van maken. Sinds een paar maanden ben ook ik gegrepen door het kralenvirus. Ik heb dan ook best vaak bij jullie kralen besteld. Ik maak op het moment veel geweven kralenarmbandjes van miyuki rocailles 11/0. Het zij dan wel kleine kralen maar heel fijn om mee te werken. Jullie hebben zoveel keus in kleuren, dat ik regelmatig bij jullie weer iets nieuws bestel. Ook wilde ik even zeggen dat jullie een geweldige service hebben, wat de levering betreft en dergelijke. Helemaal niets op aan te merken. Ga zo door! Zo als iedereen zal ook ik heel blij zijn als ik zo’n verrassingspakket zou mogen ontvangen. Je weet maar nooit!

  40. Alvast heel veel succes met de blog!
    ik ben nu iets langer dan een jaar bezig met kralen. ik ben nog echt een beginner. Ik heb tot nu toe altijd mijn kralen bij jullie besteld. Ik vind het erg leuk om steeds nieuwe dingen te bedenken en om te zien hoeveel je met kralen kan doen. Ik draag zelf niet veel sieraden, maar ik vind het heel gaaf om er iemand anders blij mee te maken. Het voelt zo bijzonder om iemand te zien die iets van jou draagt! Door persoonlijke redenen heb ik nog niet veel kans gehad om meer met kralen te doen. Ik ben nu vaak bezig met schakelkettingen (zilver) en 4mm of 6mm facet/parels (kunststof, want in verhouding is glas voor mij te duur). Ik wil hier graag meer mee kunnen. ik gebruik het liefst warme kleuren en blauw/turquoise. Als het straks beter gaat wil ik ook patronen gaan rijgen met klijne kralen (miyuki), oefenen met wire wrapping en misschien leren weven.

  41. Alvast heel veel succes met de blog!
    ik ben nu iets langer dan een jaar bezig met kralen. ik ben nog echt een beginner. Ik heb nu altijd mijn kralen bij jullie besteld. Ik vind het erg leuk om steeds nieuwe dingen te bedenken en om te zien hoeveel je met kralen kan doen. Ik draag zelf niet veel sieraden, maar ik vind het heel gaaf om er iemand anders blij mee te maken. Het voelt zo bijzonder om iemand te zien die iets van jou draagt! Door persoonlijke redenen heb ik nog niet veel kans gehad om meer met kralen te doen. Ik ben nu vaak bezig met schakelkettingen, zilverkleurig, en 4mm of 6mm facet en parels, kunststof, want in verhouding is glas voor mij te duur. Ik wil hier graag meer mee kunnen. ik gebruik het liefst warme kleuren en blauw/turquoise. Als het straks beter gaat wil ik ook patronen gaan rijgen met klijne kraaltjes, oefenen met wire wrapping en misschien leren weven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *