Nieuwsbrief CreaDream 19 juli 2018

? Nu ook; Rocailles Fancy Lined! ? Achteraf betalen? ? Nieuwe verzendkosten Buitenland ?

Onderwerp: ? Nu ook; Rocailles Fancy Lined! ? Achteraf betalen? ? Nieuwe verzendkosten Buitenland ?

NIEUW: FANCY ROCAILLES
De nieuwste primeur is binnen! De Fancy Lined Delica's hebben we afgelopen maand al mogen ontvangen, maar nu zijn de rocailles van het nieuwe kleurtype Fancy Lined ook gearriveerd. We hebben ze snel uitgepakt, verpakt en opgeborgen en ze zijn nu te bestellen in maat 11/0 en 8/0.

Klik hier voor het overzicht van de kleurtjes. Ze zijn nog nergens anders te koop, dus wees er snel bij. Zorg dat je ze als eerste in huis hebt en bestel ze komende week ook met korting!
LAGERE VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Alle bestellingen binnen Nederland verzenden we al vanaf E20,00 gratis. Of het nu om brievenbuspost gaat of een pakketverzending, dat maakt voor ons geen verschil!

We hebben nu ook gekeken wat we konden aanpassen voor het buitenland en zijn erg blij te vertellen dat we het hiervoor ook lager kunnen zetten.

Voor België betekent dit dat de verzendkosten nu nog maar E4,95 zijn en vanaf E50,00 al gratis verzending!

En naar België verzenden we altijd als pakket, waarbij de bezorging in veel gevallen al de volgende dag plaatsvindt!

Klik hier om alle verzendkosten per land te zien.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

De unieke allernieuwste rocailles Fancy Lined 10% korting.

Alle kleuren waxkoord met 20% korting.

Superschattige bedeltjes met 40% korting.

ACHTERAF BETALEN
Vanaf nu is het ook mogelijk om bij ons achteraf te betalen. Dit kan voor slechts E1,95. Wanneer je in het bestelproces kiest voor 'Achteraf Betalen', wordt je doorgeleid naar de pagina van MultiSafePay waar je enkele gegevens invult.

Wanneer de betaling wordt goedgekeurd, versturen we je bestelling direct en kun je op een later moment de betaling via hen voldoen. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst je producten te bekijken.
TOT SLOT
Deze week krijgen ook de Noordelijke provincies vakantie. De zon schijnt al weken volop met tropische temperaturen, dus om dan niet meer te hoeven werken of in een warm klaslokaal te zitten, is natuurlijk van harte welkom.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie! Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Mail dan naar info@creadream.nl.

CreaDream blijft namelijk de hele zomer voor jullie open!

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream

Verzending

Bedrijfsinformatie


Contact

Nieuwsbrieven