toegevoegd aan de winkelwagen

Over CreaDream

In augustus 2000 heeft Sandra Bouw www.kralen.com opgericht met als doel het uitwisselen van inspiratie en tips over kralen. Hier vind je nu een heel uitgebreid overzicht van technieken, tutorials, adressen, sieraadvoorbeelden en vele andere informatie die je zullen helpen bij je hobby. Het is een prachtige plek om inspiratie op te doen, elkaar te ontmoeten en te helpen met de vele leuke aspecten die het sieraden maken heeft. Doordat kralen.com steeds meer bezoekers had en Sandra niet altijd de kralen kon vinden die ze zocht, heeft ze CreaDream in 2004 als afstudeerstage gestart, letterlijk vanuit de zolderkamer. Toen de kralen uiteindelijk overal in het huis te vinden waren (van de gang tot onder het bed van haar ouders) is er in 2007 verhuisd naar Almere met 200 m² ruimte voor nog meer kralen. Toen ook deze overvol begon te raken is er in 2016 verhuisd naar Son en Breugel, met maar liefst 400 m² ruimte voor de kralen. Zie hieronder hoe bestellingen in 2016 werden gepakt en nagekeken door onze team die we destijds hadden in Almere:
Lijkt het je leuk nog meer over ons te weten? Zie onze blog pagina 'Kijkje achter de schermen' voor blogs over ons.

Het doel van CreaDream

Het doel van CreaDream is zoveel mogelijk verschillende producten aan te bieden, dus een breed assortiment, zodat er voor ieder wat wils is. Dit doen we tegen scherpe prijzen, want een hobby moet wel leuk blijven. Alle artikelen checken we voortdurend, zodat we de kwaliteit hiervan kunnen waarborgen. CreaDream onderscheidt zich ook dankzij de snelle levering (voor 17:00 besteld, dezelfde dag verstuurd) en handige zoekfunctie, op basis van kleur, maat, type en/of vorm. Ook zijn er afgelopen tijd diverse extra tools aan de website toegevoegd, waardoor het uitzoeken en kiezen nog makkelijker is, kijk hiervoor bij 'Inspiratie' in de bovenste menubalk. En al vanaf E25,00 euro zijn er bij bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten.

Om dit allemaal in goede lijnen uit te voeren, zit er inmiddels een heel team achter CreaDream, zodat er regelmatig nieuwe producten online komen, de website up-to-date blijft, bestellingen snel en vlekkeloos geleverd worden en vragen snel beantwoord worden.

Als we je ergens mee kunnen helpen, stuur dan een mail naar info@creadream.nl.

Het Team van CreaDream

Nieuwsgierig wie je aan de telefoon krijgt, je mailtjes beantwoord of je bestelling inpakt? Zie hieronder onze team!


Sandra
Favoriete taak: Programmeren om winkelen leuker te maken voor de klant en beheer makkelijker te maken voor ons.

Femke
Favoriete taak: Bijhouden van de sieraden trends en nieuwe pakketten bedenken

Alise
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Charlotte
Favoriete taak: Artikelen verpakken

Danique
Favoriete taak: Wegen met de weegmachine

Danique
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Dion
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Fatma
Favoriete taak: Wegen met de weegmachine

Inga
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Inga
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Judi
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Mandy
Favoriete taak: Content en foto's voor social media

Monique
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Arthur
Favoriete taak: Slapen