toegevoegd aan de winkelwagen

artistic wire 26 gauge - antique brass

Aantal Prijs Korting

x 30 yard 8,35  

x 120 yard 31,735%  

BESTEL

Beadalon levert wire van hoge kwaliteit onder de naam ‘Artistic Wire’. Het is onder te verdelen in een aantal verschillende basismaterialen: copper, stainless steel en brass. De meeste Artistic Wire kleuren zijn oorspronkelijk van koper, met een gekleurd laagje. Het voordeel van artistic wire is dat het kleurlaagje minder snel beschadigd raakt. De diameter is vermeld in gauges. Hoe hoger het getal, hoe dunner het draad.

De Artistic Wire kleuren zijn vrij consistent, hoewel een perfecte kleurafstemming in de productie van dit draad niet altijd mogelijk is. Wanneer je verschillende klossen of diktes van dezelfde kleur vergelijkt, kan er enige kleurvariatie merkbaar zijn. Sommige Artistic Wire-kleuren hebben een marge dat binnen +-10% mag afwijken, wat zij acceptabel vinden.

Wil je er zeker van zijn dat de kleuren in je bestelling overeenkomen, laat dan bij het plaatsen van de bestelling een opmerking achter, zodat wij hier bij het verzamelen van de artikelen rekening mee kunnen houden. Wanneer dit niet mogelijk is, nemen wij contact met je op via e-mail of telefoon.

Kleurtype Coated copper

Het basismateriaal van dit kleurtype is koper. Dit type metaal is makkelijk te buigen en wordt ook wel dead soft/soft genoemd. Dit draad wordt gemaakt door het koperdraad te coaten met een laag emaillekleur. Hierna wordt er nog een doorzichtige, aanslagbestendige coating toegevoegd (tarnish resistant coating).

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Vind nog meer mooie producten onder draad › copper

« Vorige pagina