toegevoegd aan de winkelwagen

beadalon wire artist - thing-a-ma-jig deluxe

Aantal Prijs

per stuk 22,45

BESTEL

  • Productnummer: HU-07-1
  • Type: wire

De thing-a-ma-jig deluxe wire-artist is ideaal voor het vormen van sieraad-onderdelen, versieringen, lussen, spelden en andere verschillende ontwerpen. Door simpelweg de pinnen op de basisplaat te bevestigen kunt u zelf een model maken! Door dit te herhalen kunt u makkelijk een identiek model maken. De thing-a-ma-jig deluxe wire-artist heeft een basisplaat (13 x 10 cm) die van sterk aluminium is gemaakt. De pinnen zijn van hetzelfde materiaal. De pinnen zijn bestendig tegen vervorming en kunnen keer op keer worden gebruikt. Verder bevat het instructies met 6 voorbeeldpatronen.

Het voordeel van deze wire-artist is dat het heel sterk is en de pinnetjes goed in het basisplaat blijven zitten. Er bestaan ook goedkopere kunststof wire-aritst. Het nadeel van kunststof wire-artists is echter dat de pinnetjes vaak wegspringen tijdens het maken van een vorm. Dit pakket bevat ook kleine kunststof 'pegs'. Deze kunststof onderdelen kunnen onderaan de wire artist bevestigt worden aan de metalen pinnetjes zodat de pinnetjes stevig blijven zitten. Wire-artists zijn voornamelijk bedoeld voor wire in diktes 18 gauge (1.2 mm) of 22 gauge (0.7 mm).

Op Kralen.com kunt u enkele instructies en vele voorbeelden vinden. Op de site Wigjig.com zijn vele patronen en instructies te vinden, interessant voor zowel beginners als gevorderden.

Extra foto's

Extra foto's beadalon wire artist - thing-a-ma-jig deluxe

Dit artikel is ook verwerkt in:

Vind nog meer mooie producten onder hulpmiddelen › wire

Voorbeelden

« Vorige pagina