DIY kit mini 3D dokter - mix voor gratis patroon Threadabead

Aantal Prijs Korting

x 1 pakket 1,99  

x 5 pakketten 9,455%  

BESTEL
Voeg product toe aan verlanglijstje

Omschrijving

In deze kit zitten precies de kraaltjes die Lynsey van ThreadaBead heeft gebruikt voor het gratis patroon dat ze nu online heeft staan, samen met 2 kralen voor de binnenkant en een stukje koord voor de masker.

Het is het patroon voor het maken van een mini-dokter in delica's, wat nu natuurlijk hartstikke leuk is om iemand cadeau te geven. Helemaal iemand die in de zorg werkt en momenteel onder druk staat.

Deze kun je heel eenvoudig hier op hun site voor een linkje downloaden. Je hoeft hiervoor niet in te loggen, want zodra je het daar in het winkelmandje stopt, kun je het al downloaden. In verband met copyright sturen we zelf deze tutorial niet mee bij een bestelling.

In deze mix zit dus in de juiste verhouding de kralen die in het patroon zitten en je kunt er zeker 2 dokters mee maken, wellicht qua delica's 3.

Delica's kralen zijn kralen in de vorm van een cilinder. Het voordeel hiervan is dat het bij speciale rijgpatronen zoals peyote stitch ontzettend mooi gelijkmatig tegen elkaar valt. Het vormt een mooi strak geheel, zonder afstand tussen de kralen. Dankzij de perfecte kwaliteit van Miyuki zijn de maten ook altijd gelijk.

Extra foto's

Extra foto's DIY kit mini 3D dokter - mix voor gratis patroon ThreadabeadExtra foto's DIY kit mini 3D dokter - mix voor gratis patroon Threadabead

Dit pakket bevat: (afgestemd op benodigde hoeveelheid dus kan afwijken van onderstaande hoeveelheden)

Zie meer producten, gevonden onder pakketten › voor gevorderd

« Vorige pagina

Verzending

Bedrijfsinformatie


Contact

Nieuwsbrieven