toegevoegd aan de winkelwagen

fireline smoke - 0.20 mm 300 meter

Aantal Prijs Korting

x 300 meter 33,49  

x 1500 meter 159,085%  

BESTEL

Fireline smoke heeft een donkergrijze kleur. Het is voor de rest hetzelfde als de andere fireline. De informatie op de verpakking bij de foto is niet correct, alleen de kleur is correct. Fireline wordt steeds vaker gebruikt voor speciaal rijgwerk. Het is zeer sterk (trekkracht van circa 5 kg). Het kan niet rafelen en je kunt ook niet per ongeluk de naald door de draad steken. Het wordt ook gebruikt bij scherpe kralen omdat het sterker is dan rijggaren.

Fireline wordt oorspronkelijk gebruikt voor de visserssport. Je kunt het enigzins vergelijken met nylondraad, maar dan van veel betere kwaliteit. Het werkt op dezelfde manier als rijggaren zoals Nymo en c-lon. Je kunt het met een schaar knippen en heb er dus geen kniptang voor nodig. In de Amerikaanse tijdschriften zoals Bead and Button wordt Fireline vaak vermeld bij benodigdheden

Wanneer je in het verleden fireline hebt gekocht van een Amerikeaanse leverancier, houdt er dan rekening mee dat er verschil is in de dikte van de fireline.

De fireline uit Amerika is zo'n 2 maten dunner dan die van ons. Bijvoorbeeld 0.17 van hen is vergelijkbaar met 0.12 van CreaDream. Wanneer je toch nog twijfelt, neem gerust contact met ons op om de dikte te checken, voordat je bestelt.

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 11 )

Vind nog meer mooie producten onder draad › fireline

« Vorige pagina