toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - blue lined ab light topaz 89

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 1,99  

x 25 gram (± 5000 stuks) 9,455%  

x 50 gram (± 10000 stuks) 16,9215%  

x 100 gram (± 20000 stuks) 29,8525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Color lined ab

Color lined betekent dat de kern van de kraal gekleurd is. En deze kleur van de kern is het meest zichtbaar bij deze kralen en overtreft vaak de kleur van de kraal zelf. Bij deze kralen is ook AB (Aurora Borealis) toegevoegd, een extra coating die een meerkleurig effect creëert. Dit soort kralen zijn aan de zijkanten doorzichtig en daardoor zullen deze kralen naast bijvoorbeeld opaque (ondoorzichtige) kleuren kleiner lijken, als ze naast elkaar in een armband zijn verwerkt. Het lijkt dan alsof de zijkant van de armband niet helemaal recht loopt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - blue lined ab light topaz

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype color lined ab (max 10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina