toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - duracoat silverlined dyed pink parfait 2153

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 3,49  

x 25 gram (± 5000 stuks) 16,585%  

x 50 gram (± 10000 stuks) 29,6715%  

x 100 gram (± 20000 stuks) 52,3525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Duracoat silverlined dyed

Silverlined dyed houdt in dat de kleur als laag is toegevoegd over een basiskleur heen en dat het daarnaast een zilverkleurige kern heeft. En omdat de kleur als laag is toegevoegd, kan deze door wrijving en huidcontact sneller vervagen of veranderen. Duracoat is hiervoor de extra beschermlaag die aan de kleur is toegevoegd om deze langer mooi te houden. Deze toegevoegde laag zorgt er wel voor dat het rijggat net een beetje kleiner is, dus houdt hier rekening mee bij de keuze voor naald en draad.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - duracoat silverlined dyed pink parfait

Dit artikel is ook verwerkt in:

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype duracoat silverlined dyed (max 10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina