toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - white lined ab topaz 1778

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 1,99  

x 25 gram (± 5000 stuks) 9,455%  

x 50 gram (± 10000 stuks) 16,9215%  

x 100 gram (± 20000 stuks) 29,8525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype White lined ab

White lined betekent dat de kern van de kraal wit van kleur is. Vaak kun je aan de naam herkennen wat de kleur is van de kraal zelf, maar in alle gevallen zal de witte kern hier mooi zichtbaar in zijn. Dit soort kralen is minder geschikt bij het weven of peyote, omdat de buitenkant van de kraal transparant is. Wanneer deze naast een opaque kleur in de armband zit, dan lijkt het of de kraal korter is en dus de zijkant van de armband niet helemaal gelijk loopt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - white lined ab topaz

Dit artikel is ook verwerkt in:

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype white lined ab (9)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina