toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 8/0 - opaque ceylon light peach 1532

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 150 stuks) 1,94  

x 25 gram (± 750 stuks) 9,225%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder de delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die onder andere heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. En door de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. Naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en middelgroot. De 8/0 delica’s zijn hierin dan middelgroot. Ze hebben een afmeting van 3 mm in rijglengte en 2,8 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Ceylon

Ceylon staat bekend om de zachte pastelkeuren en de mooie parelglans die ze hebben. Ze bestaan oorspronkelijk uit zachte pastelkleuren en hier zijn later de wat mer donkere Translucent kleuren bij gekomen. De kraal is niet transparant, mooi egaal van kleur en het is een betrouwbaar kleurtype dat niet zal veranderen door wrijving of huidcontact.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 8/0 - opaque ceylon light peach

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype ceylon (7)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 13 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina