toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki long magatama 4x7 mm - metallic matte silver gray 2002

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 86 stuks) 1,69  

x 50 gram (± 430 stuks) 8,035%  

BESTEL

Miyuki heeft ook de vorm Magatama en Long Magatama. Waar de gewone magatama’s meer druppelvormig en aan de bovenkant smaller zijn, is de Long Magatama overal even breed. Ook zijn Long Magatama’s aan de voor- en achterkant platter, waardoor ze meer een rechthoekige vorm hebben en hiermee blijven ze mooi naast elkaar liggen.

De boven- en onderkant zijn scheef, waardoor de kraal naar een bepaalde kant staat. Met deze kralen kun je niet een armbandje rijgen met bijvoorbeeld peyote of right angle weave, maar je kunt ze heel goed gebruiken in bijvoorbeeld Bead Embroidery. Daarnaast ook als accentkralen als extra rij in een armband. En door de vorm die ze hebben, creëer je een mooi schubben effect.

Kleurtype Metallic matte

De metallic kleuren zijn erg populair omdat de natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en blijven doorgaans lang goed. De buitenkant is zo behandeld dat het matte (frosted) is geworden, dus hierdoor minder glad en niet doorzichtig.

Extra foto's

Extra foto's miyuki long magatama 4x7 mm - metallic matte silver gray

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 15 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki magatama

« Vorige pagina