toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki quarter tila 5x1.2 mm - transparant ab teal 2458

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 240 stuks) 2,99  

x 25 gram (± 1200 stuks) 14,205%  

x 50 gram (± 2400 stuks) 25,4215%  

x 100 gram (± 4800 stuks) 44,8525%  

BESTEL

Quarter Tila’s zijn slanke rechthoekige kraaltjes met 2 rijggatjes parallel van elkaar. De maat is 1,25 x 5 mm en qua afmeting precies een kwart van de vierkante tila's.Ze zijn slechts 2 mm hoog, dus heel plat. De quarter tila’s zijn perfect af te wisselen met de hele en halve tila’s, die exact even breed zijn.

Door verschillende kleuren te combineren, kun je veel verschillende stijlen creëren. Je maakt bijvoorbeeld vrolijke, zomerse armbandjes of juist wat chiquere armbandjes. De tila's zijn makkelijk op elastiek of staaldraad te rijgen.

Kleurtype Transparant ab

De kleuren van dit kleurtype zijn transparant en dit zijn vooral de basiskleuren. Dit zijn de makkelijkste kralen om te produceren, waardoor ze ook de goedkoopste zijn. Daarnaast is AB (Aurora Borealis) toegevoegd, een extra coating die een meerkleurig effect creëert. Houdt er bij je keuze van je kralen en je draad rekening mee dat het draad zichtbaar gaat zijn in het werk. Dit kan natuurlijk mooi uitpakken, maar meestal gaat dan juist de aandacht uit naar het draad.

Extra foto's

Extra foto's miyuki quarter tila 5x1.2 mm - transparant ab teal

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 9 )

« Vorige pagina