toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 11/0 - semi frosted light raspberry lined crystal 1931

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 1100 stuks) 1,39  

x 50 gram (± 5500 stuks) 6,605%  

x 125 gram (± 13750 stuks) 14,7715%  

x 250 gram (± 27500 stuks) 26,0625%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 11/0 rocailles zijn hierin dan klein met 1,3 mm in de rijglengte en 2,1 mm hoog.

Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Color lined (semi) matte

Color lined betekent dat de kraal aan de binnenkant, bij het rijggat, gekleurd is. De matte kleuren zijn op zo'n manier behandeld dat de buitenkant minder glad en minder transparant is gemaakt, maar je kunt er nog steeds doorheen kijken. Doordat de binnenkant van de kraal gekleurd is zijn de zijkanten doorzichtig, hierdoor zullen ze optisch iets kleiner lijken als ze naast bijvoorbeeld opaque (ondoorzichtige) kralen in een armband zijn verwerkt. Bij delica's is dit minder zichtbaar dan bij rocailles.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 11/0 - semi frosted light raspberry lined crystal

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina