toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 15/0 - duracoat opaque nile blue 4478

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1250 stuks) 1,89  

x 25 gram (± 6250 stuks) 8,985%  

x 100 gram (± 25000 stuks) 28,3525%  

x 125 gram (± 31250 stuks) 40,1615%  

x 250 gram (± 62500 stuks) 70,8825%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 15/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 15/0 rocailles zijn hierin dan extra klein met 1 mm in de rijglengte en 1,6 mm hoog.Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Duracoat opaque dyed

Opaque dyed houdt in dat de kleur als laag is toegevoegd over een basiskleur heen. En omdat de kleur als laag is toegevoegd, kan deze door wrijving en huidcontact sneller vervagen of veranderen. Duracoat is hiervoor de extra beschermlaag die aan de kleur is toegevoegd om deze langer mooi te houden. Deze toegevoegde laag zorgt ervoor dat het rijggat net een beetje kleiner is, dus houdt hier rekening mee bij de keuze voor naald en draad.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 15/0 - duracoat opaque nile blue

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype duracoat opaque dyed (max 10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina