toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 5/0 - opaque black 401

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 72 stuks) 1,09  

x 50 gram (± 360 stuks) 5,185%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 5/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 5/0 rocailles zijn hierin dan extra groot met 3 mm in de rijglengte en maar liefst 5 mm hoog.

Kleurtype Opaque

Opaque kleuren zijn de basiskleuren van Miyuki, zoals zwart, wit, rood, groen, paars enzovoort. Dit is het meest betrouwbare kleurtype, want de kleur is door en door en zit ook aan de binnenkant van de kraal.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 5/0 - opaque black

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in kleurtype opaque (1)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 7 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina