toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 6/0 - baroque gold 3953

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 60 stuks) 3,39  

x 25 gram (± 300 stuks) 16,105%  

x 50 gram (± 600 stuks) 28,8215%  

x 100 gram (± 1200 stuks) 50,8525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 6/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 6/0 rocailles zijn hierin dan groot met 3,3 mm in de rijglengte en 4,3 mm hoog.

Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Baroque

Het baroque kleurtype is uniek bij Miyuki, want bij deze kralen is de buitenkant juist niet effen is. De kleuren hebben een prachtige glans en unieke textuur, waardoor ze de antieke look hebben. De parelcoating zorgt voor een subtiele glans. Deze baroque kralen zijn verkrijgbaar in zachte kleuren, namelijk gebroken wit, crème, lichtroze, goud, antiek messing, zilver en olijf.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 6/0 - baroque gold

Dit artikel is ook verwerkt in:

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype baroque (8)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina