toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 8/0 - metallic matte luster sage green 2031

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 195 stuks) 1,49  

x 25 gram (± 975 stuks) 7,085%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd.

Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 8/0 rocailles zijn hierin dan medium met 2,1 mm in de rijglengte en 3,1 mm hoog.

Lees hier meer over Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Metallic matte luster

De metallic matte kleuren zijn mooie volle kleuren en zijn erg populair. De natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en deze is vervolgens mat gemaakt, welke de kleur mooi ophaalt. Tot slot is er met luster een extra glans toegevoegd, die de kleur mooi ophaalt. Deze metallic matte luster kleuren blijven doorgaans lang goed.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 8/0 - metallic matte luster sage green

Zelfde kleur maar andere vormen

Dit artikel is ook verwerkt in:

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina