toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 8/0 - opaque dyed bright purple 1477

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 390 stuks) 1,29  

x 50 gram (± 1950 stuks) 6,135%  

x 250 gram (± 9750 stuks) 24,1925%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd.

Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 8/0 rocailles zijn hierin dan medium met 2,1 mm in de rijglengte en 3,1 mm hoog.

Lees hier meer over Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Opaque dyed

Het kleurtype Opaque Dyed wordt alleen gebruikt wanneer een bepaalde kleur niet op een andere manier gemaakt kan worden en deze kleur kan vervagen bij wrijving of contact met de huid. Het betekent letterlijk dat de kleur over een basiskleur heen is geverfd. Wanneer er wel wrijving is of contact met de huid, kies dan voor duracoat dyed, want duracoat betekent dat er een extra beschermlaag over de kleur heen is gezet.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 8/0 - opaque dyed bright purple

Zelfde kleur maar andere vormen

Dit artikel is ook verwerkt in:

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype opaque dyed (2)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina