toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 8/0 - 24kt matte gold plated 191F

Aantal Prijs Korting

x 3 gram (± 117 stuks) 6,99  

x 15 gram (± 585 stuks) 33,205%  

x 50 gram (± 1950 stuks) 99,0315%  

x 100 gram (± 3900 stuks) 174,7525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd.

Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 8/0 rocailles zijn hierin dan medium met 2,1 mm in de rijglengte en 3,1 mm hoog.

Lees hier meer over Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Plated

Plated is een kleurtype met een heel mooie glans in de kleuren goud, zilver, koper en brons en hierdoor erg populair. De kralen zijn altijd ondoorzichtig en hebben een diepere glans dan andere kleurtypes.

Bij het kleurtype Plated kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 8/0 - 24kt matte gold plated

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype plated (7)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina