Sieradenwedstrijd CreaDream

Vanaf maart willen we een sieraad van de maand kiezen, waarbij we jullie uitnodigen te vertellen over je motivatie erachter. Waar werd je door geïnspireerd, hoe heb je de kleuren gekozen, waar liep je tegenaan tijdens het maken en hoe heb je je sieraad afgewerkt?

We willen je stimuleren te vertellen over je bevindingen, zodat je anderen hiermee kunt helpen. Uit de inzendingen zal dan ook elke eerste donderdag van de maand het mooiste en meest informatieve verhaal achter het sieraad gepubliceerd worden in de nieuwsbrief. En dat betekent dat jouw sieraad 'in the picture' komt te staan bij duizenden lezers!

Deze inzending wordt beloond met een tegoedbon van maar liefst E20,00! Voorwaarde is wel dat de artikelen die je hebt gebruikt bij ons besteld zijn. Wanneer je graag je sieraad wilt insturen zonder tekst, is dit natuurlijk ook nog steeds mogelijk. Je maakt dan kans op een kortingstegoed van 20% op je volgende bestelling tot een orderbedrag van E100,00.

U mag zoveel foto's inzenden als u wilt en het mag enige type creatie zijn. Let op: dezelfde foto meerdere keren inzenden heeft geen zin.

Nogmaals een overzicht van de spelregels:
  • De creatie moet gemaakt zijn met artikelen van CreaDream.
  • U mag meerdere creaties inzenden. Zorg dat de foto helder is, zonder speciale achtergronden en dergelijke.
  • CreaDream bepaald wie er wint, er is hier geen correspondentie over mogelijk. Er is kans dat u wegens uw creatie later alsnog een prijs krijgt.
  • Creadream behoudt zich het recht voor de foto's van de creaties voor commerciële doeleinden te gebruiken. Wel zal erbij vermeld zijn wie het heeft bedacht.
Vragen? Stuur een e-mail naar info@creadream.nl. Zie eventueel overzicht van de vorige winnaars.

Naam
E-mail
Leeftijd
Foto
Beschrijving

Verzending

Bedrijfsinformatie


Contact

Nieuwsbrieven