toegevoegd aan de winkelwagen

staaldraad - donkerroze fushia

Aantal Prijs

x 80 meter 4,70

BESTEL

Wat is staaldraad?
Staaldraad, ook wel acculondraad of 'metaaldraad met nylon coating' genoemd, is de meest gebruikte draad voor het maken van sieraden. Staaldraad valt heel natuurlijk en knikt vrijwel niet. Het kan niet uitrekken en blijft sterk. Hierdoor kan het alleen geknipt worden met een kniptang. Staaldraad bevat een gladde nylonlaag. Dit voorkomt kreukelen, beschermt de kleur en zorgt voor een goede weerstand tegen afschuring. Staaldraad is zeer eenvoudig in gebruik. Een naald is namelijk niet nodig en het kan niet kronkelen zoals bijvoorbeeld nylondraad.

Hoe bevestig ik een slotje aan staaldraad?
Staaldraad kan heel eenvoudig afgewerkt worden met een knijpkraal en eventueel kalotje. Doordat het zo sterk is, kan een knijpkraal niet door het draad heen snijden. Zie www.kralen.com voor instructies met foto's over het afwerken van het draad.

Wat is het voordeel van deze staaldraad?
Deze staaldraad is het goedkoopste variant van staaldraad. Een knik ontstaat alleen als de draad ruw en hard afgerold wordt. Het wordt al jaren verkocht en we hebben nog nooit klachten ontvangen over deze staaldraad.

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 2 )

Vind nog meer mooie producten onder draad

« Vorige pagina