beadalon staaldraad - 19 draden zwart

Aantal U betaalt Korting

x 1 klos € 9,99  

x 5 klossen € 42,4515%  

BESTEL
Voeg product toe aan verlanglijstje

Omschrijving

Verpakt per 30 ft / 9,2 meter. De beadalon 19 bestaat uit 19 dunne roestvrije stalen draden.

Wat is staaldraad?
Staaldraad, ook wel acculondraad of 'metaaldraad met nylon coating' genoemd, is de meest gebruikte draad voor het maken van sieraden. Staaldraad valt heel natuurlijk en knikt vrijwel niet. Het kan niet uitrekken en blijft sterk. Hierdoor kan het alleen geknipt worden met een kniptang. Staaldraad bevat een gladde nylonlaag. Dit voorkomt kreukelen, beschermt de kleur en zorgt voor een goede weerstand tegen afschuring. Staaldraad is zeer eenvoudig in gebruik. Een naald is namelijk niet nodig en het kan niet kronkelen zoals bijvoorbeeld nylondraad.

Hoe bevestig ik een slotje aan staaldraad?
Staaldraad kan heel eenvoudig afgewerkt worden met een knijpkraal en eventueel kalotje. Doordat het zo sterk is, kan een knijpkraal niet door het draad heen snijden. Zie www.kralen.com voor instructies met foto's over het afwerken van het draad.

Wat is het voordeel van Beadalon 19?
Beadalon 19 is soepeler dan gewone staaldraad. Hierdoor kan er vrijwel geen knik in komen. Het heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding vergeleken met de 49 Beadalon. Deze draad kan ook gebrukt worden bij bijvoorbeeld keramiek, stenen kralen en zoetwaterparels. Doordat het soepeler is kan het ook eenvoudiger bij bepaalde rijgtechnieken gebruikt worden. De beadalon rijggaren hebben een doorzichtig kapje om het draad heen, waardoor de rol niet zomaar kan afrollen.

Extra foto's

Extra foto's beadalon staaldraad - 19 draden zwartExtra foto's beadalon staaldraad - 19 draden zwart

Producten binnen dezelfde productgroep ( 1 )

Zie meer producten, gevonden onder draad › staaldraad

« Vorige pagina