toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki berry bead - transparant matte crystal 131F

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 230 stuks) 1,24  

x 50 gram (± 1150 stuks) 5,895%  

BESTEL

De vorm van de berry bead lijkt op de vorm van cijfer 8 of zoals de vorm van een pinda. Wanneer je ze achter elkaar rijgt, dan komen ze vanzelf om en om in elkaar te liggen. Zo kun je ze leuk afwisselen met rocailles in een ketting of brillenkoord.

Wanneer je ze rijgt in een armband met peyote of craw, dan krijg je een volle armband met een unieke structuur, helemaal wanneer je ze afwisselt met rocailles. En in french beading zijn ze perfect voor het maken van hangende bloemen zoals de blauweregen.

Kleurtype Transparant matte

Kralen met kleurtype Transparant (semi-)Matte zijn doorzichtige kleuren waar het licht nog een beetje doorheen schijnt. De buitenkant is namelijk zo behandeld dat het matte (frosted) is geworden, dus hierdoor minder glad en minder transparant. De toegevoegde letter in het kleurnummer betekent het volgende: F is matte, FR is matte rainbow and SF is semi-matte. Deze worden vooral gemaakt in de basiskleuren, vaak aantrekkelijk geprijsd. Houdt er bij je draadkeuze wel rekening mee dat het draad nog een beetje zichtbaar kan zijn in de kraal.

Extra foto's

Extra foto's miyuki berry bead - transparant matte crystal

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

« Vorige pagina