toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki drop 3.4 mm - transparent matte crystal 131F

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 180 stuks) 1,-  

x 50 gram (± 900 stuks) 4,755%  

BESTEL

Drops en magatama’s hebben allebei de vorm van een druppel, maar als je ze vergelijkt met elkaar, dan hebben de drops een slankere hals met een kleiner rijggat, dus ze zijn wat tengerder. En waar de magatama's 2 platte zijkanten hebben, zijn de drops helemaal rond.

Drops zijn er in 2 maten, namelijk 2,8 mm en 3,4 mm en je kijkt nu naar de grotere drop van 3,4 mm.

Je kunt ze heel leuk gebruiken als accent kraaltje in veel verschillende soorten technieken. Bijvoorbeeld in een armband met peyote of een weefarmband kun je ze her en der erin verwerken. Het leuke is dat je dan mooi diepteverschil krijgt.

Kleurtype Transparant matte

Kralen met kleurtype Transparant (semi-)Matte zijn doorzichtige kleuren waar het licht nog een beetje doorheen schijnt. De buitenkant is namelijk zo behandeld dat het matte (frosted) is geworden, dus hierdoor minder glad en minder transparant. De toegevoegde letter in het kleurnummer betekent het volgende: F is matte, FR is matte rainbow and SF is semi-matte. Deze worden vooral gemaakt in de basiskleuren, vaak aantrekkelijk geprijsd. Houdt er bij je draadkeuze wel rekening mee dat het draad nog een beetje zichtbaar kan zijn in de kraal.

Extra foto's

Extra foto's miyuki drop 3.4 mm - transparent matte crystal

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype transparant matte (1)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 17 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki druppels

« Vorige pagina