toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - galvanized semi frosted eggplant 1185

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 4,60  

x 25 gram (± 5000 stuks) 21,855%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Galvanized (semi) matte

Het kleurtype Galvanized Matte zijn mooie matte varianten van de glavanized kleuren, vooral bekend door goud, rose goud, verschillende kleuren zilver, perfect als basiskleuren. Door ze te behandelen wordt de buitenkant minder glanzend en minder glad en hierdoor worden de kleuren als voller ervaren. Bij het kleurtype Galvanized Matte kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - galvanized semi frosted eggplant

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype galvanized (semi) matte (5)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina