toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - transparant dyed wine 1312

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 2,25  

x 25 gram (± 5000 stuks) 10,695%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Transparant (frosted) dyed

Kralen met kleurtype Transparant Frosted zijn mat gemaakte doorzichtige kleuren waar j niet meer goed doorheen kunt kijken. De buitenkant is zo behandeld dat het mat is geworden en minder glad. Dyed houdt in dat deze kleur is toegevoegd aan een basiskleur en dat hij niet op een andere manier gemaakt kan worden. Dit houdt wel is dat de kleur sneller kan vervagen dan andere kleurtypes.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - transparant dyed wine

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype transparant (frosted) dyed (5)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina