toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - opaque dyed pumpkin 653

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 2,30  

x 25 gram (± 5000 stuks) 10,935%  

x 50 gram (± 10000 stuks) 19,5515%  

x 100 gram (± 20000 stuks) 34,5025%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Opaque dyed

Het kleurtype Opaque Dyed wordt alleen gebruikt wanneer een bepaalde kleur niet op een andere manier gemaakt kan worden en deze kleur kan vervagen bij wrijving of contact met de huid. Het betekent letterlijk dat de kleur over een basiskleur heen is geverfd. Wanneer er wel wrijving is of contact met de huid, kies dan voor duracoat dyed, want duracoat betekent dat er een extra beschermlaag over de kleur heen is gezet.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - opaque dyed pumpkin

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype opaque dyed (10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina