miyuki delica's 11/0 - calm charm set02

Tijdelijk uitverkocht
Aantal U betaalt Korting
Tijdelijk uitverkocht.
x 25 gram (± 5000 stuks) € 16,25  
Tijdelijk uitverkocht.
x 125 gram (± 25000 stuks) € 77,195%  

Niet voorradig email mij
Voeg product toe aan verlanglijstje

Omschrijving

Een mooie set Miyuki delica's speciaal samengesteld door CreaDream! Kleuren die goed op elkaar aansluiten, sommige contrasterend, andere opeenvolgend. De kralen zijn los verpakt, 5 gram per kleur, totaal 25 gram. Deze sets bieden we altijd aan met 5% korting, dus aantrekkelijk geprijsd én eenvoudig te bestellen.

Wanneer het aanslaat, zullen we in de toekomst steeds nieuwe sets gaan aanbieden, wellicht ook met rocailles wanneer hier vraag naar is. Alle mixen zullen dus een beperkte periode aangeboden worden, dus bestel ze tijdig.


Deze set bevat kleurnummers 2112, 351, 340, 1510, 1906.

Delica's kralen zijn kralen in de vorm van een cilinder. Het voordeel hiervan is dat het bij speciale rijgpatronen zoals peyote stitch ontzettend mooi gelijkmatig tegen elkaar valt. Het vormt een mooi strak geheel, zonder afstand tussen de kralen. Dankzij de perfecte kwaliteit van Miyuki zijn de maten ook altijd gelijk.

Let op: kleurtypes galvanised, dyed, metal, metallic, czech coating en plated niet gebruiken indien er sterke slijtage op kan treden of indien huidzuren ze kunnen aantasten. Indien er duracoat vermeld staat is er veel minder kans dat er slijtage zal optreden.

Zie ook eventueel

Producten binnen dezelfde productgroep (max 60 producten)

« Vorige pagina