toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - silverlined dyed dark burnt orange 601

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1000 stuks) 2,90  

x 25 gram (± 5000 stuks) 13,785%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Silverlined dyed

Silverlined zijn transparante kleuren met een zilverkleurige kern. Deze dyed kleuren bestaan uit kleuren die lastiger te maken zijn, zoals roze en paars, of andere specifieke kleuren. Vaak zijn dit de basiskleuren en zijn ze hierdoor goed geprijsd. Normaal gezien zijn transparante kleuren betrouwbaar, maar dyed kleuren kunnen veranderen of verdwijnen door wrijving of huidcontact.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - silverlined dyed dark burnt orange

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype silverlined dyed (max 10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina