toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 15/0 - matte ab white 351

Aantal Prijs Korting

x 2 gram (± 700 stuks) 2,58  

x 10 gram (± 3500 stuks) 12,265%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder de delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die onder andere heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. En door de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. Naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone stitch.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en de grootste. De 15/0 delica’s zijn hierin dan extra klein. Ze hebben een afmeting van 1,3 mm in rijglengte en 1 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Opaque (semi) matte

Opaque kleuren zijn de basiskleuren van Miyuki, zoals zwart, wit, rood, groen, paars enzovoort. Dit is het meest betrouwbare kleurtype, want de kleur is door en door en zit ook aan de binnenkant van de kraal. De buitenkant van de kraal is zo behandeld dat hij mat en minder glad is dan de glanzende kleuren.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 15/0 - matte ab white

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in kleurtype opaque (semi) matte (3)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 10 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina