toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 15/0 - plated nickel 21

Aantal Prijs Korting

x 2 gram (± 700 stuks) 3,46  

x 10 gram (± 3500 stuks) 16,435%  

x 50 gram (± 17500 stuks) 64,8825%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder de delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die onder andere heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. En door de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. Naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone stitch.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en de grootste. De 15/0 delica’s zijn hierin dan extra klein. Ze hebben een afmeting van 1,3 mm in rijglengte en 1 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Plated

Plated is een kleurtype met een heel mooie glans in de kleuren goud, zilver, koper en brons en hierdoor erg populair. De kralen zijn altijd ondoorzichtig en hebben een diepere glans dan andere kleurtypes.

Bij het kleurtype Plated kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 15/0 - plated nickel

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype plated (2)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 11 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina