toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 8/0 - duracoat galvanized sea foam 1847

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 150 stuks) 3,99  

x 25 gram (± 750 stuks) 18,955%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder de delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die onder andere heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. En door de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. Naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en middelgroot. De 8/0 delica’s zijn hierin dan middelgroot. Ze hebben een afmeting van 3 mm in rijglengte en 2,8 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Duracoat galvanized

Duracoat galvanized zijn prachtige volle kleuren met een specifiek herkenbare glans. Hierdoor is het een populeir kleurtype. Duracoat betekent dat ze een extra beschermlaag hebben om de van oorsprong galvanized kleur beter te beschermen. Deze toegevoegde laag zorgt er wel voor dat het rijggat net een beetje kleiner is, dus houdt hier rekening mee bij de keuze voor naald en draad.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 8/0 - duracoat galvanized sea foam

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in kleurtype duracoat galvanized (10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 10 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina