toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki hex cut rocailles 8/0 - nickel plated 190F

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 255 stuks) 2,95  

x 25 gram (± 1275 stuks) 14,015%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd.

Miyuki hex-cut kralen zijn hexagonaal geslepen, wat betekent dat ze zeskantig zijn. De schuine randen vangen en reflecteren het licht beter dan ronde vormen. Door deze vorm zijn de rijggaten ook groter, waardoor er meer ruimte is voor naald en draad. Hex-cut rocailles kunnen op dezelfde manier gebruikt worden als de 8/0 rocailles, want de maat is hetzelfde. Gebruik ze in je werk om veel schittering te krijgen of voeg ze toe om op specifieke plekken highlights te creëren.

Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 8/0 rocailles zijn hierin dan medium met 2,1 mm in de rijglengte en 3,1 mm hoog.

Lees hier meer over in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Plated

Plated is een kleurtype met een heel mooie glans in de kleuren goud, zilver, koper en brons en hierdoor erg populair. De kralen zijn altijd ondoorzichtig en hebben een diepere glans dan andere kleurtypes.

Bij het kleurtype Plated kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki hex cut rocailles 8/0 - nickel plated

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 5 )

« Vorige pagina