toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki hex cut rocailles 8/0 - transparant luster red 167

Nu 10% extra korting!
Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 510 stuks) 1,19
1,07
 

x 50 gram (± 2550 stuks) 5,65
5,09
5%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd.

Miyuki hex-cut kralen zijn hexagonaal geslepen, wat betekent dat ze zeskantig zijn. De schuine randen vangen en reflecteren het licht beter dan ronde vormen. Door deze vorm zijn de rijggaten ook groter, waardoor er meer ruimte is voor naald en draad. Hex-cut rocailles kunnen op dezelfde manier gebruikt worden als de 8/0 rocailles, want de maat is hetzelfde. Gebruik ze in je werk om veel schittering te krijgen of voeg ze toe om op specifieke plekken highlights te creëren.

Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 8/0 rocailles zijn hierin dan medium met 2,1 mm in de rijglengte en 3,1 mm hoog.

Lees hier meer over in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Transparant luster

Kralen met kleurtype Transparant Luster zijn doorschijnende kleuren, waarbij luster betekent dat er een extra glans aan de kraal is toegevoegd.

Extra foto's

Extra foto's miyuki hex cut rocailles 8/0 - transparant luster red

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 5 )

« Vorige pagina