toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 11/0 - crystal lined ab amethyst 274

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 1100 stuks) 1,29  

x 50 gram (± 5500 stuks) 6,135%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 11/0 rocailles zijn hierin dan klein met 1,3 mm in de rijglengte en 2,1 mm hoog.

Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Color lined ab

Color lined betekent dat de kern van de kraal gekleurd is. En deze kleur van de kern is het meest zichtbaar bij deze kralen en overtreft vaak de kleur van de kraal zelf. Bij deze kralen is ook AB (Aurora Borealis) toegevoegd, een extra coating die een meerkleurig effect creëert. Dit soort kralen zijn aan de zijkanten doorzichtig en daardoor zullen deze kralen naast bijvoorbeeld opaque (ondoorzichtige) kleuren kleiner lijken, als ze naast elkaar in een armband zijn verwerkt. Het lijkt dan alsof de zijkant van de armband niet helemaal recht loopt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 11/0 - crystal lined ab amethyst

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype color lined ab (6)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina