toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 11/0 - opaque matte ab black 401FR

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 1100 stuks) 1,39  

x 50 gram (± 5500 stuks) 6,605%  

x 125 gram (± 13750 stuks) 14,7715%  

x 250 gram (± 27500 stuks) 26,0625%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 11/0 rocailles zijn hierin dan klein met 1,3 mm in de rijglengte en 2,1 mm hoog.

Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Opaque matte ab

Opaque kleuren zijn de basiskleuren van Miyuki, zoals zwart, wit, rood, groen, paars enzovoort. Dit is het meest betrouwbare kleurtype, want de kleur is door en door en zit ook aan de binnenkant van de kraal. De buitenkant van de kraal is zo behandeld dat hij mat en minder glad is dan de glanzende kleuren en daarnaast is ook AB (Aurora Borealis) toegevoegd. Dit is een extra coating die een meerkleurig effect creëert.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 11/0 - opaque matte ab black

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina