toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 15/0 - silverlined crystal 1

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 2500 stuks) 1,99  

x 50 gram (± 12500 stuks) 9,455%  

x 125 gram (± 31250 stuks) 21,1415%  

x 250 gram (± 62500 stuks) 37,3125%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 15/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 15/0 rocailles zijn hierin dan extra klein met 1 mm in de rijglengte en 1,6 mm hoog.Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Silverlined

Silverlined zijn transparante kleuren met een zilverkleurige kern. Vaak zijn dit de basiskleuren en zijn ze hierdoor goed geprijsd. Dit kleurtype heeft een laag risico voor het veranderen/verliezen van de kleur. Dit kan beïnvloed worden door individueel gebruik en/of de omgeving.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 15/0 - silverlined crystal

Zelfde kleur maar andere vormen

Dit artikel is ook verwerkt in:

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype silverlined (6)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 39 )

« Vorige pagina