toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 15/0 - galvanized silver 1051

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1250 stuks) 2,09  

x 25 gram (± 6250 stuks) 9,935%  

x 100 gram (± 25000 stuks) 31,3525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 15/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 15/0 rocailles zijn hierin dan extra klein met 1 mm in de rijglengte en 1,6 mm hoog.Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Galvanized

Het kleurtype Galvanized heeft prachtige kleuren, vooral bekend door goud, rose goud, verschillende kleuren zilver, perfect als basiskleuren. Bij het kleurtype Galvanized kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen. Voor andere projecten kun je uitwijken naar Duracoat Galvanized, waarbij Duracoat staat voor een extra beschermlaag die aan de kleur is toegevoegd.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 15/0 - galvanized silver

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina