toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki cut delica's 11/0 - galvanized silver 35

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1140 stuks) 4,29  

x 25 gram (± 5700 stuks) 20,385%  

x 100 gram (± 22800 stuks) 64,3525%  

BESTEL

Miyuki hex-cut kralen zijn geslepen als een hexagon vorm en dit betekent dat ze zeskantig zijn. De platte vlakken vangen en reflecteren licht beter dan ronde vormen en door deze vorm is er ook een groter rijggat, waardoor er meer ruimte is voor naald en draad.

Hex-cut delica's kunnen worden gebruikt worden op dezelfde manier als ronde rocailles, dus voor veel verschillende technieken. Gebruik ze alleen om veel extra schittering te krijgen of voeg ze toe op specifieke plaatsen om highlights te creëren.

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Kleurtype Galvanized

Het kleurtype Galvanized heeft prachtige kleuren, vooral bekend door goud, rose goud, verschillende kleuren zilver, perfect als basiskleuren. Bij het kleurtype Galvanized kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen. Voor andere projecten kun je uitwijken naar Duracoat Galvanized, waarbij Duracoat staat voor een extra beschermlaag die aan de kleur is toegevoegd.

Extra foto's

Extra foto's miyuki cut delica's 11/0 - galvanized silver

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 1 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki alle soorten

« Vorige pagina