toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki cut delica's 11/0 - 24kt gold plated 31

Aantal Prijs Korting

x 3 gram (± 684 stuks) 5,99  

x 15 gram (± 3420 stuks) 28,455%  

x 50 gram (± 11400 stuks) 74,8725%  

BESTEL

Miyuki hex-cut kralen zijn geslepen als een hexagon vorm en dit betekent dat ze zeskantig zijn. De platte vlakken vangen en reflecteren licht beter dan ronde vormen en door deze vorm is er ook een groter rijggat, waardoor er meer ruimte is voor naald en draad.

Hex-cut delica's kunnen worden gebruikt worden op dezelfde manier als ronde rocailles, dus voor veel verschillende technieken. Gebruik ze alleen om veel extra schittering te krijgen of voeg ze toe op specifieke plaatsen om highlights te creëren.

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Kleurtype Plated

Plated is een kleurtype met een heel mooie glans in de kleuren goud, zilver, koper en brons en hierdoor erg populair. De kralen zijn altijd ondoorzichtig en hebben een diepere glans dan andere kleurtypes.

Bij het kleurtype Plated kan wel door wrijving of huidcontact de kleur veranderen, daarom raden we aan hier voorzichtig mee om te gaan. Bij projecten zoals bead embroidery of oorbellen waarbij geen wrijving is, zal dit probleem minder snel voorkomen.

Extra foto's

Extra foto's miyuki cut delica's 11/0 - 24kt gold plated

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 1 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki alle soorten

« Vorige pagina