toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 8/0 - metallic matte iris dark raspberry 312

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 150 stuks) 3,64  

x 25 gram (± 750 stuks) 17,295%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder de delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die onder andere heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. En door de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. Naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en middelgroot. De 8/0 delica’s zijn hierin dan middelgroot. Ze hebben een afmeting van 3 mm in rijglengte en 2,8 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Metallic matte iris

De metallic matte kleuren zijn mooie volle kleuren en zijn erg populair. De natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en deze is vervolgens mat gemaakt, welke de kleur mooi ophaalt. Deze metallic matte kleuren blijven doorgaans lang goed.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 8/0 - metallic matte iris dark raspberry

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in kleurtype metallic matte iris (1)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 6 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina