toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 8/0 - metallic matte dark bronze 322

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 150 stuks) 4,29  

x 25 gram (± 750 stuks) 20,385%  

x 100 gram (± 3000 stuks) 64,3525%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder de delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die onder andere heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. En door de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. Naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en middelgroot. De 8/0 delica’s zijn hierin dan middelgroot. Ze hebben een afmeting van 3 mm in rijglengte en 2,8 mm hoog.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Metallic matte

De metallic kleuren zijn erg populair omdat de natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en blijven doorgaans lang goed. De buitenkant is zo behandeld dat het matte (frosted) is geworden, dus hierdoor minder glad en niet doorzichtig.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 8/0 - metallic matte dark bronze

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Alternatieve kralen in kleurtype metallic matte (1)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 7 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › ✦ enkel product

« Vorige pagina