toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki long magatama 4x7 mm - ceylon white pearl 420

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 86 stuks) 1,59  

x 50 gram (± 430 stuks) 7,555%  

BESTEL

Miyuki heeft ook de vorm Magatama en Long Magatama. Waar de gewone magatama’s meer druppelvormig en aan de bovenkant smaller zijn, is de Long Magatama overal even breed. Ook zijn Long Magatama’s aan de voor- en achterkant platter, waardoor ze meer een rechthoekige vorm hebben en hiermee blijven ze mooi naast elkaar liggen.

De boven- en onderkant zijn scheef, waardoor de kraal naar een bepaalde kant staat. Met deze kralen kun je niet een armbandje rijgen met bijvoorbeeld peyote of right angle weave, maar je kunt ze heel goed gebruiken in bijvoorbeeld Bead Embroidery. Daarnaast ook als accentkralen als extra rij in een armband. En door de vorm die ze hebben, creëer je een mooi schubben effect.

Kleurtype Ceylon

Ceylon staat bekend om de zachte pastelkeuren en de mooie parelglans die ze hebben. Ze bestaan oorspronkelijk uit zachte pastelkleuren en hier zijn later de wat mer donkere Translucent kleuren bij gekomen. De kraal is niet transparant, mooi egaal van kleur en het is een betrouwbaar kleurtype dat niet zal veranderen door wrijving of huidcontact.

Extra foto's

Extra foto's miyuki long magatama 4x7 mm - ceylon white pearl

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 15 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki magatama

« Vorige pagina