toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki long magatama 4x7 mm - Czech coating crystal marea 4551

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 43 stuks) 1,09  

x 25 gram (± 215 stuks) 5,185%  

x 125 gram (± 1075 stuks) 23,1615%  

x 250 gram (± 2150 stuks) 40,8825%  

BESTEL

Miyuki heeft ook de vorm Magatama en Long Magatama. Waar de gewone magatama’s meer druppelvormig en aan de bovenkant smaller zijn, is de Long Magatama overal even breed. Ook zijn Long Magatama’s aan de voor- en achterkant platter, waardoor ze meer een rechthoekige vorm hebben en hiermee blijven ze mooi naast elkaar liggen.

De boven- en onderkant zijn scheef, waardoor de kraal naar een bepaalde kant staat. Met deze kralen kun je niet een armbandje rijgen met bijvoorbeeld peyote of right angle weave, maar je kunt ze heel goed gebruiken in bijvoorbeeld Bead Embroidery. Daarnaast ook als accentkralen als extra rij in een armband. En door de vorm die ze hebben, creëer je een mooi schubben effect.

Kleurtype Czech coating

Czech coating is een mooi en gevarieerd kleurtype, welke in Tsjechië aan de Miyuki kralen wordt toegevoegd. Op verschillende manieren is een vlekkerige coating in glanzend of matte toegevoegd, soms ook met een net anders gekleurde zijkant van de kraal. Omdat deze kleur later is toegevoegd aan de basiskleur, kan deze snel verdwijnen wanneer het in contact komt met de huid of er wrijving is.

Extra foto's

Extra foto's miyuki long magatama 4x7 mm - Czech coating crystal marea

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype Czech coating (2)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki magatama

« Vorige pagina