toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 15/0 - metallic matte dark bronze 2006

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1250 stuks) 2,99  

x 25 gram (± 6250 stuks) 14,205%  

x 250 gram (± 62500 stuks) 112,1225%  

x 250 gram (± 62500 stuks) 127,0815%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 15/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 15/0 rocailles zijn hierin dan extra klein met 1 mm in de rijglengte en 1,6 mm hoog.



Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype Metallic matte

De metallic kleuren zijn erg populair omdat de natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en blijven doorgaans lang goed. De buitenkant is zo behandeld dat het matte (frosted) is geworden, dus hierdoor minder glad en niet doorzichtig.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 15/0 - metallic matte dark bronze

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype metallic matte (7)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina