toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki bugles 6 mm - metallic matte dark bronze 2006

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 180 stuks) 2,08  

x 25 gram (± 900 stuks) 9,885%  

x 250 gram (± 9000 stuks) 78,-25%  

BESTEL

Bugles zijn langwerpige buisjes met een slanke cilindervorm. Bij een lengte van 6 mm, zijn ze slechts 1,7 mm dik en hebben ze een rijggat van 0,8 mm.

Met bugles kun je veel kanten op. Je kunt ze achter elkaar rijgen voor een ketting, vooral mooi met meerdere slierten naast elkaar. De bugles blijven mooi op elkaar staan als je er een 15/0 of 11/0 rocaille steeds tussen plaatst, maar dat hoeft niet per se.

Je kunt de bugles ook strak naast elkaar rijgen, dit heet dan de ladder stitch. Ook kun je ze gebruiken in een peyote armband, of enkel hierin toevoegen als middelste baan in een armband met peyote of een figuurtje met brick-stitch. Maar waar het waarschijnlijk het meeste van bekend is, is voor netting, want door de langwerpige vorm, blijven de ruitjes hierin goed in vorm.

Kleurtype Metallic matte

De metallic kleuren zijn erg populair omdat de natuurlijke kleuren, zoals brons, koper en goud, zich met veel andere kleuren laten combineren. De metallic finish is toegevoegd aan een opaque kleur en blijven doorgaans lang goed. De buitenkant is zo behandeld dat het matte (frosted) is geworden, dus hierdoor minder glad en niet doorzichtig.

Extra foto's

Extra foto's miyuki bugles 6 mm - metallic matte dark bronze

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki bugles

« Vorige pagina