toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 15/0 - white lined ab crystal 284

Aantal Prijs Korting

x 5 gram (± 1250 stuks) 1,09  

x 25 gram (± 6250 stuks) 5,185%  

BESTEL

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd. Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

De maat zoals 15/0 betekent het aantal kralen dat in een inch past, dus hoe lager het getal, hoe groter de kraal is. En wij hebben de rocailles ingedeeld in de volgende groepen: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 15/0 rocailles zijn hierin dan extra klein met 1 mm in de rijglengte en 1,6 mm hoog.Lees meer over de Miyuki kralen in onze blog over de vormen en kleurnummers van Miyuki.

Je ontvangt de Miyuki kralen in een gripzakje met daarop het kleurnummer, de kleurnaam, de maat en het gewicht.

Kleurtype White lined ab

White lined betekent dat de kern van de kraal wit van kleur is. Vaak kun je aan de naam herkennen wat de kleur is van de kraal zelf, maar in alle gevallen zal de witte kern hier mooi zichtbaar in zijn. Dit soort kralen is minder geschikt bij het weven of peyote, omdat de buitenkant van de kraal transparant is. Wanneer deze naast een opaque kleur in de armband zit, dan lijkt het of de kraal korter is en dus de zijkant van de armband niet helemaal gelijk loopt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 15/0 - white lined ab crystal

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina