toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki bugles 3 mm - ceylon white pearl 528

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 950 stuks) 1,09  

x 50 gram (± 4750 stuks) 5,185%  

BESTEL

Bugles zijn langwerpige buisjes met een slanke cilindervorm. Bij een lengte van 3 mm, zijn ze slechts 1,5 mm dik en hebben ze een rijggat van 0,7 mm.

Met bugles kun je veel kanten op. Je kunt ze achter elkaar rijgen voor een ketting, vooral mooi met meerdere slierten naast elkaar. De bugles blijven hierbij mooi op elkaar staan als je er een 15/0 of 11/0 rocaille steeds tussen plaatst, maar dat hoeft niet per se.

Je kunt de bugles ook strak naast elkaar rijgen, dit heet dan de ladder stitch. Ook kun je ze gebruiken in een peyote armband, of enkel hierin toevoegen als middelste baan in een armband met peyote of een figuurtje met brick-stitch. Maar waar het waarschijnlijk het meeste van bekend is, is voor netting, want door de langwerpige vorm, blijven de ruitjes hierin goed in vorm.

Kleurtype Ceylon

Ceylon staat bekend om de zachte pastelkeuren en de mooie parelglans die ze hebben. Ze bestaan oorspronkelijk uit zachte pastelkleuren en hier zijn later de wat mer donkere Translucent kleuren bij gekomen. De kraal is niet transparant, mooi egaal van kleur en het is een betrouwbaar kleurtype dat niet zal veranderen door wrijving of huidcontact.

Extra foto's

Extra foto's miyuki bugles 3 mm - ceylon white pearl

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Producten binnen dezelfde productgroep ( 10 )

Zie meer producten, gevonden onder miyuki › Miyuki bugles

« Vorige pagina