toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki bugles 6 mm - transparant crystal 131

Aantal Prijs Korting

x 10 gram (± 360 stuks) 1,09  

x 50 gram (± 1800 stuks) 5,185%  

BESTEL

Bugles zijn langwerpige buisjes met een slanke cilindervorm. Bij een lengte van 6 mm, zijn ze slechts 1,7 mm dik en hebben ze een rijggat van 0,8 mm.

Met bugles kun je veel kanten op. Je kunt ze achter elkaar rijgen voor een ketting, vooral mooi met meerdere slierten naast elkaar. De bugles blijven mooi op elkaar staan als je er een 15/0 of 11/0 rocaille steeds tussen plaatst, maar dat hoeft niet per se.

Je kunt de bugles ook strak naast elkaar rijgen, dit heet dan de ladder stitch. Ook kun je ze gebruiken in een peyote armband, of enkel hierin toevoegen als middelste baan in een armband met peyote of een figuurtje met brick-stitch. Maar waar het waarschijnlijk het meeste van bekend is, is voor netting, want door de langwerpige vorm, blijven de ruitjes hierin goed in vorm.

Kleurtype Transparant

Kralen met kleurtype Transparant zijn doorzichtige kleuren waar het licht doorheen schijnt. Deze worden vooral gemaakt in de basiskleuren en zijn vaak heel aantrekkelijk geprijsd. Houdt er bij je draadkeuze wel rekening mee dat het draad wat zichtbaar is in de kraal.

Extra foto's

Extra foto's miyuki bugles 6 mm - transparant crystal

Zelfde kleur maar andere vormen

Blogs wellicht interessant

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Producten binnen dezelfde productgroep ( 12 )

Vind nog meer mooie producten onder miyuki › Miyuki bugles

« Vorige pagina